miercuri, 5 aprilie 2017

Se spune ca femeia e ca vinul... dar ce te faci cand femeia e chiar vinul? :D

Da, tu, tu.... tu cu parul negru si lung!!! Articolul asta este pentru tine!!!

Stateam amandoua si ne amuzam zilele trecute ca numele noastre sunt pe sticlele de vin... si cum sa nu te amuzi cand iti amintesti ce se spune: "femeia e ca vinul"??? Sa fie oare asa?
Iti spun eu Ralucuta... femeile sunt ca vinul... dar noi suntem insasi vinul... si nu oricare vin... ala rosu care vindeca orice boala grea, si care devine tot mai bun cand imbatraneste...



Pai nu suntem noi trendsetter in cazul asta?... nu suntem noi dorite, macar un pic degustate, daca nu baute?

Pai nu suntem noi perfecte? Normal ca suntem perfecte in viata noastra; Perfecte pentru noi, pentru ceea ce suntem si pentru ceea ce ne dorim sa fim... perfecte pentru ce iubim si pentru cine iubim...
Nu suntem noi ca vinul rosu? Suntem... cum nu???... eu Merlot si tu Feteasca Neagra... margem mana in mana... necunoscatoru confunda, cunoscatoru niciodata... Stii ce zic?

Si totusi, pentru poza asta minunata, tie ti-am gasit doar varianta de Feteasca Regala... dar e ok sa fim si vin alb cateodata... chiar daca vinul rosu este cel care ne defineste cel mai bine!


Si totusi, il am in vizita pe prietenul nostru comun de peste Prut... doar il cunosti... apare mereu cand ai nevoie de el (fericire sau necaz... lui nu prea ii pasa, mereu se comporta la fel de bine).
Nu iti este dor de noi? Nu vrei sa facem o intalnire toti 3?
Da, stiu ca te-ai prins despre cine este vorba... despre  Purcari 1827, singurul nostru prieten din Moldova... Chiar, acum ma arde o intrebare... oare toti moldovenii sunt atat de minunati precum vinul asta?


"Îmi place vinul roşu pentru că este mai sofisticat, mai complex şi mai matur. Seamană un pic cu mine, nu mai e tânăr dar nici bătrân încă." 
- MICK HUCKNALL -



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog