duminică, 9 octombrie 2011

despartire

2 comentarii:

  1. nu mai am ce comenta... prea frumos, prea adevarat... prea simtitor... :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, atinge un punct si ridica un semn de intrebare pe care, desi il avem la indemana in fiecare zi, nu ne doare capul.. mai important e ca X a fost omorat de Y.. mai important e ca o casa din judetul Ilfov a luat foc.. mai important e ca unu a murit intr-un club caci a luat bataie.. mai importante sunt fazele astea.. practic fazele astea sunt prioritate.. si datorita unui bezmetic ce a adormit la volan, brusc e periculos sa conduci noaptea, caci ti se poate intampla si tie!
    Revenind la subiect, cascatul nu e neaparat un defect.. ci efectiv trebuie sa ne oxigenam creierul.. si de-asta cascam si atunci cand suntem plictisiti.. ne gandim la alte porcarii, cadem pe ganduri, uitam sa respiram.. si deodata te apuca si faci "uaaaaah!" si gata! Inchizi gura, iti revii, esti alt om.. vei trai cu 3 minute mai putin.. sau cat iti ia un oftat din viata..
    Legat de despartire, intr-adevar, nu multi au tupeul sa iasa din banal! Si cine se bate cu pumnul in piept ca e mare si tare, e defapt unul dintre majoritate! Majoritatea care se da mare si tare, dar nu face nimic! NIMIC!
    O sa incep proiectul pe care il visez de la o vreme incoace! O sa fie fain! Ah.. si la multi ani! Fii fericita caci la anu vei regreta clipele astea! Sa nu mai zic peste 2-3 ani, cand datile in care casti se vor indesi! :D

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog