miercuri, 16 martie 2011

doar ca sa evit plictiseala....

Oare despre ce sa scriu ca sa nu mai supar pe nimeni? am aceasta pagina pentru a ma putea destinde... imi place sa scriu... imi place sa imi tastez gandurile... uneori exagerez cu trairile mele... dar daca nu scriu despre sentimentele mele... despre ce sa scriu? si imi place sa cred ca cineva, undeva citeste aceste randuri... si chiar daca nu mi se da un feedback imi place sa cred ca cineva simte acelasi lucru cu mine...si fac lucrul asta pentru ca imi place sa ma fac auzita... pentru ca scriu aici doar ceea ce doresc sa se afle... pentru ca nu m-am apucat sa scriu despre sex, si mi se pare penibil ca cineva sa incerce sa ma opreasca... descriu doar sentimente pe care toti le avem... oamenii ma critica, nu ma inteleg, poate nici eu nu sunt prea usor de inteles, dar nu mai inteleg ce trebuie sa fac pentru a fi acceptata... uneori si eu critic si nu e drept sa cer respect atat timp cat eu nu ofer respect... uneori jignesc poate vreau sau poate nu... prea des sunt rea cu cei care fac bine si buna cu cei care fac rau... si nu cred ca trairile mele sunt originale, si nu cred despre mine ca scriu vr-un lucru mare, nu cred despre mine ca sunt mai trista ca altii sau mai fericita, nu cred ca am vre-o gandire diferita... cred doar ca traiesc... si cred ca asta e un motiv destul de important pentru a face tot ce vreau, si un motiv care imi permite sa gresesc in viata! Toti gresim, toti avem anumite regrete, remuscari mai devreme sau mai tarziu; toti avem gandire, toti avem inteligenta, toti suntem naivi uneori. Trecem cu vederea unele defecte importante iar maruntisurile umplu paharul... de cate ori nu vi s-a intamplat sa iertati pe cineva pentru tradare si nu l-ati putut ierta ca a uitat sa va dea SMS de Craciun? Si cati dintre voi aveti puterea sa recunoasteti ca v-ati suparat dintr-un nonsens? putini... prea putini

2 comentarii:

  1. Corect! Toate lucrurile pentru care ne suparam sunt nonsensuri daca le privesti din ansamblu.. insa acele lucruri le percepem diferit!
    Eu poate ma supar foc pe Andrei care-mi pune piedica.. "tu zici: ha! ce fraier! Andrei a facut o gluma!" Si eu iti zic: mda.. o gluma.. dar am stat 2 saptamani internat in spital ca mi-a intrat un cui in cap.. :)) Bine.. zic asa.. :)) E un exemplu aiurea! La fel ca si commentul meu dealtfel!
    Oricum imi place cum si despre ce scri tu.. si chair vreau sa te rog, daca mai ai vreodata timp, scrie domne un articol despre cel mai mare vis al tau! Nu e o rugaminte.. nici macar o leapsa nu e.. ci efectiv! E o cerere din curiozitate!
    Somn usor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate o sa scriu odata si odata despre acel vis... cine stie?:)

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog