marți, 8 februarie 2011

restanta...

De ce oare nu am vorbit și de restanțe până acum? lucrurile care le iubești sunt cele care apar cel mai greu și dispar cel mai ușor... sunt lucrurile scumpe, pe care nu ți le poți permite... sunt lucrurile pe care unii le au fără sa mulțumească...sau lucrurile pe care tu le ai și nu le prețuiești...

Dacă ne-am imagina viața ca o creasta de munte... ca o lama de cuțit... ca bârnă la gimnastică... totul ar fi fost atât de ușor de înțeles... totul ar fi fost atât de greu de acceptat... și totuși tu ai aprecia mult mai mult tot ce se întamplă...

Poate și restanțele în timpul sesiunii au frumusețile lor... nu poți sa rămâi fericit la nesfârșit așa cum nu poți sa rămâi integralist la nesfârșit.... tristețile si dezamagirile fac parte din viața ta așa cum restanțele trebuie sa faca parte din studenția ta...

suna penibil, dar sunt un pic dezamagită de mine în urma acestei zile... înveți ca un nebun 4 zile... iar la examen ai pană de curent... creierul tau se odihnește... și tu te cerți cu el și-i spui... "NU, NU ACUM, NU TOCMAI ACUM... INCA PUTIN SI TE POTI ODIHNI"... de unde? cine crezi ca te asculta?... nimeni... stai și te uiți cu ochii beliți în foaia de hârtie pe care stau subiectele atat de usoare și totuși cu răspunsuri atât de grele ... și stai și te gândești dacă ai învățat 4 zile cu adevarat sau ai visat... ca poate ai visat... e ciudata senzatia... si iti vine sa strigi in gura mare "EU AM INVATAT... DAR NU STIU, DE CE NU STIU? HAI MEMORIE, NU MA LASA LA GREU" ... si memoria te ajuta ... isi revine dupa o ora da somn... offf... ora aia de somn... ce prost ti-ai ales momentul sa dormi... de ce? de ce? eu dadeam examen... De ce nu ai dormit dupa ora aia... dar nu se pune ca nu stiam... eu dormeam... am invatat prea mult in ultima perioada... am citit exagerat ca sa spun ca nu stiam... asta e... azi la examen am fost ca o "PAGINA DE INTERNET" fara net... tocmai cand aveai mai mare nevoie de net ... a picat... a picat frate rau de tot... nici messu nu mergea... nimic... google... nimic.... ori de cate ori incercam sa imi amintesc ceva... aparea pe ecranul meu "PAGE NOT AVAILABLE".
Ce puteam sa fac??? am asteptat sa revina netu... dar cand a revenit eu eram deja in pat... si ma gandeam doar la ce zi e azi, daca am fost la examen... daca chiar s-a intamplat ce s-a intamplat!

eeeeeh.... in schimb sunt fericita.... sunt fericita si foarte impacata ca a fost un examen adevarat... imi placea daca erau toate examenele asa... examenele astea scot pe piata muncii adevaratii profesionisti... Tot respectu pentru D'na Szeles si pentru subiectele care le-a dat...

5 comentarii:

  1. foarte adevarat tot ce ai zis.
    app nici la mine nu a mers netu azi...:*

    RăspundețiȘtergere
  2. la mn netu nu mai merge din primul an de facultate, se mai trezeste prin restante dar incarca greu!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Funny post! :)) E frumos sa ai restante! :)) ...e chiar educativ! :P Oricum, facultatea e apa de ploaie, iar tot ceea ce ar trebui sa intelegem este ca, mai important este ce faci in timpul facultatii, ca sa asimilezi tot ce iti zic profii. Mersul la facultate = pierdere de timp! Restantele = normalitatea absoluta! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubita mea....am si eu un sfat pentru tine...al tau scump si contradictoriu blog nu face decat sa arate cat de instabila poti fi din punct de vedere emotional..dar asta este o problema pe care trebuie sa o rezolvi cu tine insati...(so...tu cu tine) :)....
    ...Si daca chiar crezi ca viata ta nu mai are niciun sens... mai gandeste-te o data :) ...GET A LIFE GIRL! sunt multe lucruri pe care le omiti... there's a world outside... bucura-te de viata ...e singurul lucru pe care nu-l ai de doua ori.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))
    Uneori commenturile sunt mai interesante decat articolul! Sub umbra aceea a anonimatului, acel anonim si-a dezvaluit identitatea cand te-a numit iubita lui.. citez: "Iubita mea" :))
    Acum putin on-topic: examenele scot in evidenta persoanele capabile sa invete pe de rost in Romania.. acest lucru este pus alaturi de un : din pacate.. pe care nu stiu sa-l incadrez..
    Eu la facultate invat lucruri ce nu mai sunt actualizate cam din anii '75.. eu cred ca mecanic e ala care lucreaza la o dacie 1310 timp de 2 zile si iese murdar dar fericit ca masina-i merge.. dar in ziua de astazi o masina se repara din cateva clickuri si poate ceva schimbat la ea.. insa fara sa te murdaresti!
    Care-i diferenta? Degeaba inveti mecanica pentru o Dacie pentru ca nu vei mai avea foarte mult timp la dispozitie sa o aplici.. asa-i in toate domeniile si cam asa sta treaba prin tarisoara noastra.. tarisoara a carei limbi o vorbim..
    De aceea.. daca iei 10 la un examen nu inseamna ca esti "sefa" :)) Ci inseamna doar ca nu ai avut altceva mai bun de facut decat sa inveti niste chestii inutile pe care dupa cateva ore / zile le uiti pentru totdeauna! Nu generalizez.. dar majoritatea cazurilor coincid cu ce-am relatat mai sus!
    Acum iar un offtopic: Sunt sub umbra anonimatului si eu.. dar nu ma deconspir precum a facut cel dinaintea mea.. mu ha ha!

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog